Yrityksille

Tervehdys Joogakeskus Himalajan opettajilta!

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuutta joogan tutustumistuntiin tai kokonaiseen joogakurssiin. Yhden joogatunnin pituus työpaikalla on yleensä 60min ja kurssin pituuden voi räätälöidä kiinnostuksen mukaan.

Mitä Jooga on?
Jooga on menetelmä, jonka avulla voi oppia tuntemaan itseään ja toisaalta jooga liittyy terveyteen ja hyvinvointiin. Mieli voi löytää rentoutta ja selkeyttä, kehoa hoidetaan helpoilla venytyksillä. Ennen kaikkea selkä, hartia- ja niskanseutu tulevat hoidetuksi.

Meillä on tarjolla kolme eri joogalajia, jotka eroavat toisistaan harjoitustavaltaan jonkun verran. Kaikki lajit sopivat myös vasta-alkajille.

* Hatha-Joogan harjoituksiin kuuluu alkuvirittäytyminen, lämmittelyliikkeet, jooga-asennot, rentouttavat harjoitukset ja loppurentoutuminen. Tavoitteena on tasapainoinen ja rento olo.

* Yin-joogassa pitkään kestävillä venytyksillä pyritään vaikuttamaan syvälle sidekudoksiin ja nivelsiteisiin. Harjoituksessa käytetään apuvälineitä (mm. bolstereita eli joogatyynyjä sekä joogatiiliä). Näiden avulla on helpompia rentoutua eri asennoissa ja viipyä niissä pidempään – antautuen vaikutuksille.

* Kundaliinijooga sisältää dynaamisia ja energisoivia joogaliikkeitä sekä rentoutumisen. Mukana on erilaisia hengitysharjoituksia, lyhyitä meditaatioita ja alku- ja loppumantrat.

Yhden joogatunnin hinta työpaikalla on laskutuksena 110 euroa (sis alv. 10%).
Jos tunnilla on 5-9 henkilöä on hinta 11 euroa/hlö (sis. alv 10%).

Tervetuloa myös salillemme tutustumaan joogaan, meidän kanssa voi sopia asiasta tarkemmin. Joogatunnilla ei tarvita muuta kuin alusta ja pehmeä asu.

Lämpimin joogaterveisin,
Lasse Aitokari
Puh. 0400-863 994
Sähköposti: lasse.aitokari(at)himalaja.fi